Să ne îndeplinim orice dorință.

De când eram mică și până acum, mi-am dorit multe chestii. Am vrut mereu să fiu mai înaltă și mai frumușică, dar soarta m-a vrut Ale. Mi-am dorit să pot merge în fiecare an la munte, măcar cu sania să mă dau. Mi-ar fi plăcut să îmi aleg o singură materie care să-mi placă și să excelez la aia. Mi-ar fi prins bine un cel mai bun prieten băiat uneori, deși sunt mai băiețoasă şi anti-socială decât un grup la un loc. Mi-am dorit mereu să cunosc pe cineva suficient de nebun ca mine, să se urce într-un tren și să-şi dorească să meargă în orice loc al țării. Doar așa, de aventură şi peripeții. Mi-ar fi plăcut să mă bucur mai mult de ce am și să nu mai râvnesc la binele celuilalt. Dar sunt om, toți facem asta.

Plus că de la dorința la realizare, pe vremea aia, părea destul de lung drumul.

Stând acum, aici, la aproape 20 de ani, cred că drumul ăla s-a mai scurtat între timp. Habar n-am de ce mereu a trebuit să mă gândesc de două ori atunci când mi-am dorit ceva. Nu știu de ce m-am gândit de două ori la înghețata aia și nu mi-am cumpărat-o. Probabil eram grasă, dar nici fără ea, nimic nu s-a schimbat :). Nu știu nici ce temerile lu’ dracu am avut să iau propriile-mi decizii. Eram ciudată de mică.

Dar sper să recuperez toate astea. Şi să reușesc să-mi duc dorințele până la capăt. Fără să-mi pese dacă se supără Georgică sau fără să mă intereseze de părerea lui despre mine. Mi-am petrecut prea mult timp cu genul ăsta de lucruri și am cam obosit. Sper să mă uit la mine şi să-mi zic ,,Bravo – ul” ăla pe care nimeni nu mi l-a spus vreodată. Mi-ar prinde bine. Şi mai sper să vă vedeți prin mine și să facem asta împreună. 

Știți reclamele alea la Garnier, nu? Pentru că merităm.

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *