Singuri sau nu?

Stând, înfulecând sticksuri ca o lady şi umplând trenul de susan, m-am gândit cât de norocoși suntem. Cât de norocoși suntem pentru că avem oameni lângă noi care ne sprijină, ne ajută, ne fac să radem și ne iubesc. Cât de norocoși suntem că nu trebuie să facem toate lucrurile astea singuri. Nu știu dacă vă gândiți prea des la genul ăsta de chestii, dar e așa frumos sentimentul de a avea pe cineva care să mănânce alături de tine,  să râdă la glumele pe care le faci, să te aștepte la gară, să meargă la film cu tine sau să-ți cumpere dulciuri când ești supărat.

Mă gândeam că nu prea mi-am apreciat persoanele apropiate decât după ce nu am mai putut să vorbesc așa des cu ele. Nu luam în seamă faptul că o să-mi lipsească ai mei și ale lor glume de ,,filmele cu prosti”, că îmi va fi dor de certurile cu ei, că nu voi mai putea manca la fel de des cornuri cu dulceață, că o să le pot auzi vocea doar la telefon. Lucrurile astea o să vă lipsească destul de mult, chiar dacă pare imposibil pe moment. Și atunci o să vă bucurați și de toate zilele în care stăteați pe bancă și povesteați, în care jucați Monopoly de nebuni, în care mâncați pepene roșu în toate zilele de vara. Și nu exagerez.

Mă bucur că există cineva care îmi distribuie fiecare articol de pe blogul ăsta, de fiecare dată, indiferent cât de multe rahaturi aş scrie. Mă bucur să știu că am prieteni nebuni. Mă bucur și de cei care mă caută doar când au nevoie de ceva. Avem amintiri faine, chiar dacă ei s-au cam schimbat. E fain să știi că cineva are încredere în tine și îti aduce mereu meniuri de la MC când vine acasă ori iți face frecție cu spirt când răcești ca prostul. În momente din astea știu că-s înconjurată de persoane bune. Și că mă lasă să le cunosc exact cum sunt ele, fără măști sau peruci.

Probabil e fain să stai și singur. Să-ți porti de grijă sau să te înțelegi.  Dar, nimic nu se compară cu a avea o familie beton, prieteni adevărați și persoane care pur și simplu te încurajează de la distanță.

Oameni, sunteți faini!

image

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *