VIVO – locul în care ești doar tu și un hamburger delicios.

Săptămâna trecută, pentru prima dată în viață, am fost la Vivo, să mă răsfăț. Auzisem de locușorul ăsta de când m-am mutat în București și le dădeam inimă tuturor oamenilor care mâncau acolo. Arătau așa de bine gustările și cartofii în găletuță, încât din spatele ecranului, îmi venea să le mănânc până și platourile.

De poftă și foame, am ajuns cu o oră mai repede pentru că nu citisem înainte că bucătaria se deschide abia la 12:00. Când am intrat nu era mai nimeni. Bine, absolut nimeni. Cine ar fi nebun să mănânce cu noaptea-n cap, la fast-food, vinerea? Am comandat ceva de băut și am așteptat liniștită ora prânzului.

Localul se află pe Calea Floreasca 63, în apropiere de stația de metrou Ștefan cel Mare. Locul e mișto și destul de spațios. Mesele sunt micuțe, potrivite pentru o ieșire cu prietenii, dar nu îngrămădite una în cealaltă să nu ai loc de vecini, iar barul are tot felul de modele urban-chic, de culoarea lemnului și asfaltului. S-a umplut repede de oameni imediat ce s-a deschis bucătăria, ceea ce m-a făcut să-mi dau seama că e un loc destul de frecventat de bucureșteni.

Mâncarea a fost foarte bună. Cartofii cu usturoi și parmezan erau ca un mic Rai și i-am înfulecat pe toți. Și hamburger-ul a fost ok, chiar dacă mi-a fost destul de greu să-l mânânc, la cât de mare era. Ce nu mi-a plăcut a fost maioneza care mi s-a părut oarecum grețoasă. În rest, a fost super că aveau un meniu divers și puteai să mânânci orice-ți cerea inima. Iar mâncarea era gata foarte repede.

Prețurile nu mi s-au părut foarte mari. 30 de lei am cheltuit oe o porție, dar nici nu am mai mâncat nimic toată ziua. E foarte consistent și sățios un prânz la Vivo, pe cuvânt. Mi-a plăcut și cum am fost servită, iar oamenii de acolo zâmbeau des și-ți răspundeau la orice întrebare. Lucru care te facă să mai mergi.

vivo-fusion-food-bar

 

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *