Circul din fața camerelor.

Mă uit la televizor de când eram mică. De când era moda cu Vacanța Mare sau Divertis și filmele de duminică de pe Acasă, iar ceilalți nu erau îngroziți de ce se dădea. A trecut ceva timp dacă stau să mă gândesc. Dar parcă pe vremea aia nu se mânca atât căcat ca acum.

Nu suport știrile, oricât de mult m-aș strădui, oricât de mult mi-ar cere asta facultatea. Pentru că mereu fac totul să pară dramatic și nu rezolvă nimic, sunt greu de făcut, trebuie să înduri ca prostul toate șuturile, iar pe oameni îi doare la șpiț de ele. Cu toate că s-ar holba și ar comenta întruna despre.

Poate la un moment dat, când o să cresc mare, o să-mi revin. Deocamdată nu.

Nu înțeleg de când toți artiștii au început să se facă prezentatori, comentatori și jurați. Sunt cântăreți, de ce nu își văd de asta? Sau măcar de s-ar schimba între ei. Să nu mă înțelegeți greșit, dar m-am săturat să deschid televizorul și să văd TOT oamenii ăia de 100 de ani. Îmbătrâniți, cu riduri, cu bastonul după ei, că au murit de 10 zile, dar acolo.

Mai dați șanse și celorlalți.

Majoritatea emisiunilor de acum sunt despre domnițe, domșori sau tot felul de indivizi dubioși care vor să apară la televizor. Să fie ei liniștiți că li se vede capul acolo și că îi vede și Măricica de la celălalt gard. Nu contează ce fac , dacă își bate lumea joc de ei, dacă dau din palme și se prefac mulțumiți de ceea ce văd. Ei trebuie să se vadă.

Mai ales dacă li se promite o carieră în domeniu. Haideți la un concurs de căcat și vă facem prezentatoare, vă îmbălsămăm și vă fardăm frumos, doar veniți. Faceți și puțin circ și treaba e rezolvată. De parcă e așa ușor să devii un om respectat și luat în seamă. Un circ și gata.

Degeaba ești la „teve”, dacă ești proastă de dai în gropi.

Cred că oamenii ăștia care fac tot felul de cursuri și facultăți, care lucrează pe teren de le ies ochii, care nu dorm nopțile și dau interviuri și examene destul de grele, sunt handicapați. N-au ce face acasă. De ce n-ai participa la un concurs de doi bani, doar să te vezi pe sticluță?! Mult mai simplu.

E bătaie de joc. Pentru că sunt toți luați de proști. Sunt o grămadă, O GRĂMADĂ de oameni faini care își doresc să reușească. Și trag de ei, care sunt șomeri, care au renunțat să facă ce le place pentru că e bombardat și putrezit domeniul ăsta cu tot felul de specimene care nu merită să fie acolo.

END. Că mă doare sufletul.

 

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *