Greutăți.

Că tot e perioada de ce  ,,Doamne Dumnezeule se întâmplă cu mon viață?”, că n-ai chef nici să stai degeaba, nici să faci ceva. Când îți dai seama că nu o să mai ai vacanța de 3 luni doar pentru tine și că te amețește tot ce înseamnă schimbare. Vine o zi idioată in care îți dai seama că nu e totul așa ușor de dus la capăt. Că nu o să ai mereu energia aia de la început. Că o să existe mereu oameni idioți care nu o să dea doi bani pe tine și o să te facă să te simți ca ultimul prost. Și ca ai aproape 7 euro cost la telefon și o să trebuiască să-ți faci comandă de sicriu pentru că ai tăi o să te ucidă când vor vedea.

Cum spuneam, idioată zi.

Rețetă pentru a trece peste, n-am. Fata care e în stare să se împiedice de propriile șireturi și să-şi rupă genunchii în mijlocul orașului,  nu e cea mai indicată în a da sfaturi. Depinde câte poți indura. Şi te asigur că vor fi câteva hopuri. Mario era mic copil. M-am tot gândit în astea 3 săptămâni, ce tot încerc eu să fac aici? Care e faza cu blogul meu? Ce identitatea dracului are? M-am și gândit ca ar fi fost mai ușor dacă mă chema altcumva sau aș fi fost altcineva.

Doar că niciuna din variante nu prea se potrivesc aici. Deocamdată eu sunt în spatele cuvintelor astea și n-am ce schimba.  Probabil toată lumea trece prin rahaturi de genul. Când nimic nu e așa cum vrei, când trebuie să dai examen de admitere, dar habar n-ai ce facultate ți se potrivește,  când toți prietenii tăi se descurcă, mai puțin tu. Ch. Așa e construită viața asta. Nu putem fi toți deștepți, frumoși, slabi din naştere, descurcăreți sau norocoși.  Dar nu este nimic în neregulă cu asta. Ar fi plictisitoare lumea așa.

Ce voiam să vă zic prin toată înșiruirea asta de cuvinte și după 3 săptămâni de cugetări, este că nu trebuie să vă fie rușine de ceea ce sunteți.  Nu trebuie să vă temeți de începuturi sau schimbări de drumuri. Sunt cele mai faine. Cât despre greutăți, gânduri și rahaturi, trec. Trec ca prietenii și zilele de vară. Peste câțiva ani nu o să mai conteze ce s-a întâmplat acum.

Deci haideți să facem lucruri faine fără să ne gândim prea mult.

image

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *