În casă nouă

Iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.

Vă scriu acum din alt loc. Mi-am dorit de mult un blog așa. Și deocamdată nu-mi vine să cred că e aici și că încep să scriu pe el. Mă simt ca atunci când eram mică și îmi luam un carnețel nou și sunt așa fericită, ca un copil cretin. Dacă aș putea, aș pune toate emoticoanele fericite din lume aici. Dar nu o să fac asta, bineînțeles. Durează, nu de alta.

Bun, acum am să încerc să fac un fel de promisiune. Așa de început. Fraților, promit să scriu mai des, mai bine și mai sincer. Să vă țin mult timp lângă mine. Și să vă adun pe mai mulți pe aici. Probabil va dura, dar cine știe? Așa. Promit că voi scrie de toate. Probabil că nu o să iasă mereu articole bune. Probabil vor exista zile în care voi scrie ca naiba. Dar, pot să vă spun că o să scriu mereu din suflet. Cel puțin așa îmi doresc :). 

O să încerc să fac multe chestii noi pe aici , așa că să nu vă speriați prea tare. Voi încerca să găsesc oameni care fac lucruri faine (și de obicei nu sunt luați în seamă), care cântă și respiră prin note și versuri, care ar interpreta un rol și pe stradă, care au vise mai mari decât ei, care încearcă și se luptă cu toți și toate. Care trăiesc și nu stau doar în fața unui calculator și așteaptă salariul sau pensia.

Aici veți asculta și piese care nu se dau la radio (pentru că am observat că acolo este locul în care se fac cunoscuți cei care sunt deja cunoscuți), veți citi și chestii serioase și porcării. Tot aici, îi voi certa în felul meu pe cei care mă disperă. Asta-i partea faină. Voi încerca să vă arăt cât mai mult locurile în care merg, ce e bine și fain, recomandări ciudate de ale mele,  ce dulciuri bune să mâncați. Și voi nota și idioțeniile care mi se întâmplă. Asta așa, ca bonus.

Sper din suflet să fac treabă bună și să tastați mai des alescrie. Mulțumesc oricum că m-ați citit/suportat până acum.

Și gata! Că zici că sunt la reclama la Măgura.

Cred că tocmai mi-am dat seama ce-mi place să fac cel mai mult. De acum înainte doar inspirație să fie.

 

 

 

10.06.2016. A luat viață noul blog.

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *