Lucruri doar de dragul de a fi făcute.

Tot am în minte ideea asta de câteva zile.

Filosofeală din aia gravă, adicălea.

Prin viață dai de multe chestii. Îți faci preteni, mergi la școală 12 ani cam degeaba, dai teste și prostii, te cerți cu ai tăi, faci pe deșteptul, totul e bine și frumos. Până te lovește panica. Pfa. Gata. Realizezi ca se termină școală, că nu poți să ai aceleași persoane lângă tine până mori. Și în plus, trebuie să-ți găsești şi drumul tău în viață, cum ar spune maturii. Nimic greu, doar că între timp, apar tot felul de dubioşenii. Și cactuși, castele de cucerit, aventuri și obstacole de îndurat.

Viață.

O să fie mereu cineva în spate să vadă ce faci, cum faci, dacă greșești.

Oameni.

Nu știu dacă nu v-am zis sau dacă tot blogul meu e plin de asta, dar lucrurile pe care le alegem, nu trebuie alese doar așa. Nu o să putem face mereu cele mai deștepte chestii sau lua cele mai bune decizii. Dar chestia care te-a făcut fericit o dată, va continua să te facă și mai departe. Oricât de greu și enervant și greu din nou ar fi.

Am trecut prin etape naşpete, sunt expertă. Eu oricum am noroc numai într-o singură zi din an și atunci de obicei plouă…Dar cu toate astea, încerc să iau umbrela aia după mine și să-mi savurez minutele faine. Nu-mi place ideea de a face lucruri doar de dragul de a fi făcute sau doar pentru a enerva pe cineva. Cu ce mă ajută că-şi bagă Gigel deştele în ochi pentru că am eu realizări, dacă eu nu-s fericită cu ele?

Nu-mi plac nici oamenii care nu dau șanse și se dau deștepți cu orice ocazie, dar asta e altă chestie. Ps: Dacă vedeți pe întâlniți așa ceva, spuneți-mi și voi veni să-i ucid ca-n jocurile alea cu rațe şi pistoale. Sunt pe poziții.

Bam.Bam. Şi acum, ca de final, faceți lucruri şaini pentru că așa vrea pipota voastră. Nu pentru că așa trebuie sau aşa vor ceilalți.

Besitos.

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *