Părinții și nevoia

Sunt sigură că nu întotdeauna ați fost de acord cu aceleași lucruri ca și părinții voștri. Probabil nu vă dau dreptate mereu, dar nici voi nu vă lasați mai prejos. Probabil încă vă văd ca pe nişte copilaşi care au nevoie de ajutor atunci când se îmbracă. Doar că ați mai crescut între timp. Pe bune acum că uneori nu pot să-i înțeleg. E normal să te iubească mult şi să-ți vrea binele. Uneori se dau la o parte sau îți păstrează ție ultima felie de prăjitură.

Și la randul-ți.

E normal să-ți fie dor de ei. Să vrei să-i vezi și să stai doar în pat și să le povestești de toate. E normal să-i iubești mult și să vrei să-i vezi mai des. E normal și să ai nevoie de ei mai mult decât oricine altcineva. Doar că uneori lucrurile se complică și nu poți face totul la fel de ca înainte.

Și asta e și trist, dar și necesar.

Nu o să poți sta toată viața în camera pe care ți-ar pregătit-o. Nu poți lua mereu masa cu ei și nici nu poți să-i urmezi la nesfârșit la cumpărături. Trebuie să faci lucrurile astea și singur. Trebuie să înveți și să-ți dai două palme în viața asta. Ai nevoie să crești, dar într-un alt fel.

N-ai să poți sta cu ei mereu, dar asta nu înseamnă că îi iubești mai puțin.


You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *