Povești cu arsuri.

De ieri am lansat o nouă categorie pe blog, nu știu dacă a observat cineva, acolo sus. Mă gândeam că ar fi fain să vă sfătuiesc cu unele produse, cu unele dulciuri, cu unele locuri pe care să le vizitați. Adevărul este că m-am gândit de când mi-am relansat blogul să fac asta, doar că nu prea mă pricep să sfătuiesc. Dar aș putea să încerc.

Stay tuned.

Am să încep cu o poveste pentru recomandarea-mi de azi. Ale a vrut să fie rebelă pentru un weekend, așa că a plecat în excursie, pe furiș. N-am să mă laud unde am fost, pentru că ai mei nu prea sunt informați și încă au încredere că am stat să dorm tot weekend-ul. HAHAHAHA. De ce aș face asta, când pot să nu?

După experiența-mi faină de tot, m-am trezit mai roșie decât în mod normal. Da, după ce că sunt urâtă cu spume, m-am mai și făcut ca o roșie mobilă. Când mă uit în oglindă, mă gândesc că sunt un monstru din ăla urât din Scooby Doo. E amuzant, totuși. Te apreciezi mai mult după astfel de momente.

Ignorând asta.

Normal că am zăcut 3 zile și 3 nopți ca împărații. Și m-am îmbălsămat non-stop cu toate cremele de la mine din cameră. Până când n-am mai suportat și am mers la magazin. M-am tot documentat eu ce să faci în cazul în care te-ai prăjit de la soare MAI MULT DECÂT TREBUIA. Cred că am vrut să recuperez toți cei 6 ani în care n-am mers niciunde, într-o zi. Porque no?

Aloe Vera e cea mai potrivită alegere când e vorba de regenerarea pielii. Ajută, hidratează și din alea. Așa că mi-am luat cremă cu Aloe Vera, de la Himalaya Herbals. Nu am mai cumpărat până acum cremă din gama aceasta, dar recunosc că am văzut reclamă. Și m-am dat toată ziua cu ea. Și chiar e super faină și miroase așa bine. Cred că de asta am insistat să-mi hidratez pielea cu ea toată ziua.

O recunoașteți voi. E verde, destul de mare (am prins și cu 33% mai mult, parcă știau că sufăr), are aloe vera din belșug și mi-a foarte redus roșeața și usturimea aia enervantă. Și continui să mă dau. Chiar e foarte șmecheră, cred că cea mai bună cremă pe care am folosit-o. Și e ok pentru tot corpul (eu m-am dat și pe față, pentru că sunt rebelă).

Deci dacă aveți probleme cu tenul sau pielea voastră trebuie să se regenereze și îți strigă asta, eu ți-o recomand. Plus că nu e scumpă. Adică, look at me, sunt studentă și mi-am permis. Hehe. Vă las și poza cu ea, să o vedeți mai bine, să o țineți minte mai bine.

Eu îmi cumpăr o cutie mâine. DIN NOU, DA.

crem

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *