Reguli de „anti-îndrăgostit” pentru mujeri.

Pentru că mi-am dat seama cât de handicapate sunt ambele părți când vine vorba de iubire, dragoște și nebuneli, m-am gândit să vă ofer sfaturile mele sincere. O să scriu despre fete prima dată. Pentru că NU ȘTIU CUM, dar de fiecare dată reușiți să visați inimioare numai pentru jegoși, șmecherii liceului/facultății, cântăreți narcisiști, băieți prea mari, bărbați prea în vârstă. Ferească-mă Sfântul că o să ajugeți să câștigați o mașină și un apartament de la ăia de la radio mai degrabă, decât să găsiți persoana potrivită.

Dă faaaack?!

ȘI OARE CINE O SĂ SUFERE, O SĂ SE ÎNCHIDĂ ÎN CASĂ ȘI O SĂ SE PLÂNGĂ TUTUROR PRIETENILOR PÂNĂ LA ÎNNEBUNIRE? Nu că aș fi fost în situația prietenului sfătuitor sau ceva. Fetelor, înarmați-vă. Am venit să vă ajut. Sper să și reușesc.

Regula no.1 NU LE SPUNEȚI NICIODATĂ (băi, dar voi știți ce înseamnă acest niciodată?!) CĂ VĂ PLACE DE EI.

Mai ales primele. Pentru că, nu știu dacă ați observat, DAR de fiecare dată când faceți asta, vă iau la foarte mișto. Băieții au tehnica asta secretă care se numește „Hai să mă piș pe toate fetele drăguțe care mă plac sincer și să le ignor, fac să se simtă de toată praștia, amintească toată viața de mine”. Deci NO! Ascultați de Ale-Mama-Omidă! Nu trebuie să știe!

Regula 2. NU INTERPRETAȚI ORICE RAHAT!

Dacă s-a uitat o dată la voi mai nu știu cum, nu începeți să analizați ca proastele. Că „vai, s-a uitat la mine din toată sala”, că „vai ce mi-a zâmbit”, că „vai ce fain respiră”. Și nu-mi spuneți că nu e așa, că știu foarte bine cum faceți! Nu vă mai luați după orice gest micuț pentru că nu duce niciunde. Ăștia fac și de-ai dracu așa. Că le place să ademenească gagici, să știe că au haremul acolo.

Regula 3. NU ÎNCEPEȚI SĂ FACEȚI LUCRURI DOAR PENTRU CĂ LE PLAC LOR.

Dă fack, fete?! Nu vă place rap-ul, fotbalul, hainele largi sau trupele rock, de ce insistați să faceți o pasiune din asta? „Ce tot spui? Că eu de mică ascultam Rammstein”.  S.u.r.e. Comportați-vă ca voi!  Că oricum după 3 săptămâni de analizat prințișorul magic, o să vi se ia și o să renunțați la toate hobby-urile astea idioate. Plus că se vede când îți place ceva sincer și când nu. Zic și eu.

Regula 4. GÂNDIȚI-VĂ ȘI LA ALTCEVA.

Eu nu o să pricep niciodată chestia asta cu fetele. Cum Doamne feri să se gândească doar la porcăria aia de băiat și să nu mai poată dormi, mânca, sta liniștită, învăța, „Oare a mâncat și el azi? Oare a băut apă? Oare a respirat?” Who the fuck cares?! Nici eu nu știu dacă am băut azi apă sau nu, ce-mi pasă de altul?

Regula 5. VORBIȚI ȘI ALTCEVA.

Nu știu cum să vă spun, dar când vi se activează flacăra violet, nu mai vedeți nimic altceva, tată. Bă, dar nimic! Și începeți și povestiți aceleași faze cu „Tu ce spui? Nu-i așa că e ceva?” pe buze. Nu v-ați da seama nici că e uragan sau că-s inundații. Informați tot orașul despre experiențele voastre amoroase. Great!

Regula 6. NU CREDEȚI TOATE VRĂJELILE.

Nu vă mai gândiți ce persoană minunată este alesul pentru că…hmm…nu e. Nu credeți toate „Ești diferită”, „Îmi place să petrec timpul cu tine”, „Doar cu tine vorbesc”. Ăhă, să i-o spui lu’ maică ta pe asta! Nu credeț’ nimic! Cât mai greu să vă lăsați, cât mai greu. Aștia ar vrăji pe toată lumea cu un zâmbet și 3 cuvinte.

Regula 7. MAI UȘOR CU DISPONIBILITATEA.

Ei nu vă răspund imediat ce le trimiteți mesaj, voi de ce sunteți fraiere și o faceți? Și la 2 secunde. Ieșiți de la duș ca să-i vorbiți, vă treziți din somn, vă opriți melodia perferată. Pentru ce? Stați acoloșa liniștite și vedeți-vă de treabă. Luați exemplu de la ei.

Regula 8. NU VĂ MAI FACEȚI ȘCENARII.

De ce? De ce trebuie să vă imaginați voi de fiecare dată seriale în căpușorul ăla? Că vine și vă salvează în timp ce sunteți bruscată de un necunoscut, că vine și vă ia de mână când toată lumea râde de voi, că ridică el mâna în locul vostru la ora de mate. Să vă spun un secret: nu o să facă asta never-ever. Nu prea suntem în filme, nu ne pricepem să regizăm. 🙂 .

Regula 9. NU VĂ MAI STRESAȚI.

Dacă e să se întâmple ceva, o să se întâmple. Dacă e să vă întâlniți pe stradă, o să vă întâlniți. Dacă e să vorbiți prin mesaje, o să vorbiți. Nu vă mai puneți sute de întrebări pe minut „Cu cine o fi? Cine e proasta aia din pozele de pe FB?” Jessus Hristos. Be chill! Lăsați lucrurile să se întâmple normal. E cea mai faină parte.

Regula 10 (și ultima). ASCULTAȚI ȘI DE CEILALȚI.

Când un prieten vă spune frumos că nu e ok situația, mai uitați-vă de 2 ori la ea. Și gândiți. Că de asta va dat Dumnezeu cap. Nu toate alegerile voastre sunt bune. Și nu toți sunt minunați și extraordinari. Niciunul nu e. Deschideți ochișorii mai bine și nu vă mai încredeți așa mult în toți proștii. Am încredere în voi!

13515373_975839469195469_506249733_n

 

Și acum că v-am lăsat toate sfaturile mele de supraviețuire, baftă! O să aveți nevoie! Pentru că vă cunosc și știu că oricum nu o să ascultați nimic de aici.

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *