Cover-uri faine-faine.

Sunt o groază de oameni care iubesc muzica și încearcă să arate asta lumii întregi. Am găsit și eu câțiva care mi-au plăcut rău și am zis să arăt mai departe.

Sper să vă placă.

Îmi place Amira, vocea ei dă puțin cu a Rihannei. Nu sunt un fan al piesei, dar varianta asta mă liniștește.

Raymond- Probabil îl știți deja, dar are o voce tare faină și eu cred că ar trebui să crească și vizualizările. Ăsta îmi place cel mai mult.

PierdeVara. Uitați ce bine sună. Copiii ăștia sunt foarte faini, merită tot ce li se întâmplă.

Ioana Andreea a postat cover-ul ăsta acum 3 ani. După mine, muzica nu moare dacă pui suflet. Andreea probabil a crescut între timp, dar vocea puternică de aici, nu cred că s-a pierdut niciunde. Enjoy!

Am și ceva în română. Eram obsedată de melodia asta, când s-a lansat. Diana/ Dianne face treabă bună aici! Îmi place vocea ei puțin răgușită.

Liviu e mai cunoscut, dar asta arată și mai mult talentul pe care îi are. Poate face orice, dacă îi lași o chitară în mână. Îmi place tare mult cum cântă.

Nu știam melodia asta, recunosc. Dar e prea caldă și frumoasă. Merită să o ascultați măcar o dată pe Bianca și chitara ei.

Dumnezeule-Doamne ce-mi place duetul ăsta. Și filmul. Și fetele. Și tot.

Și repet. Toți oamenii ăștia au voci așa frumoase și mă enervează la culme că lumea nu-i vede. Încă nu-mi vine să cred că sunt numai afoni musculoși la radio și TV. Promit că o să mai caut oameni faini și iubitori de muzică și o să vă arăt tot ce găsesc.

Atât pe azi, ciquitos!

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *