Uitandu-mă prea mult în stânga și în dreapta, am cam uitat de mine.

Buenas tardes, ciquitos! Nu m-ați uitat, nu?

Astăzi o să fiu deep.

Nu știu de câte ori nu mi s-a întâmplat să uit de mine. Adevărul e că nu prea îmi place să fiu în centrul atenției pentru nimeni, așa că încerc să evit toată treaba asta. Uit de mine mult. Nu prea îmi pasă dacă sunt pe moarte sau răcesc,  dacă am promis cuiva un lucru. Nu-mi place să refuz sau să-şi facă cineva o impresie proastă despre mine. Probabil vi s-a întâmplat și vouă să vă puneți pe locul doi de fiecare dată. Meah, nu e cea mai făină senzație.

Ideea e că nu mereu mă simt bine când fac asta. Adică e fain să fii disponibil mereu pentru cineva, dar până la un punct. Nu-mi doresc să fiu rea, dar nici să fiu luată de proastă. Așa că…pentru toți cei care simțiți același rahat ca mine, here I am. Nu prea suntem datori nimănui. Nu trebuie să ne gândim dacă se va supăra cineva dacă facem un lucru pe care ni-l dorim. Dacă vrei să fii fericit, fii, că pentru tine contează până la urmă. Mănâncă ciocolată dacă simți nevoia, ia-ți liber dacă nu te simți bine, spune ce te supără și ce nu.

Data viitoare când mergi la magazin, cumpără bluza aia la care te gândești de mult. Dă muzica tare, chiar dacă e 12 noaptea și doarme vecinul. O melodie nu face rău nimănui. Bea o bere atunci când îți e poftă. Profită de zilele de vineri să pleci pe undeva. Spune-le oamenilor ce te deranjează la ei și bagă-ți picioarele dacă fac nazuri. N-ai să-i poți mulțimi toată viața. Susține pe cine vrei și iubește cât poți tot ce-ți place.

Sunt lucruri mici, dar importante. Mă gândesc uneori că mi-ar plăcea ca viața mea să fie o piesa de teatru, ca să-i întreb pe spectatori după ce se termină, dacă eu sunt personajul negativ sau nu. Nu pot face asta, din păcate. Dar pot să mă pun pe mine și dorințele mele în prim plan de acum înainte. Pentru că nu știu cum să vă spun, dar sunt cam sigura care rămâne acolo, când toată lumea pleacă. 

Așa-i și la voi?

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *